in , ,

Смех!Смех!

Мъж на LSD спаси куче от горяща къща, която не бе в пламъци

Това заглавие беше най-простото, което успяхме да измислим, брато. Историята е смешна, но ако вникнеш в нея, ще разбереш, че има надрусани пичаги с добри намерения.

43-годишният Майкъл Орхард видял, че къщата на съседа му гори. Започнал да тропа от врата на врата в квартала, за да търси помощ, но никой не се отзовал. Тогава Майкъл решил да действа сам и минал с колата си през оградата на своите комшии, а след това разбил входната им врата. Пичът спасил куче, но точно, когато решил, че се е превърнал в герой, наркотиците започнали да го „пускат“.

Мъж на LSD спаси куче от горяща къща, която всъщност не бе в пламъци

Оказало се, че Майкъл бил на LSD, което го ударило в петите. Американецът започнал да халюцинира и видял пожар, какъвто всъщност нямало. За щастие, той не бил пострадал при „спасяването“ на домашния любимец, но ще плаща 15 000 долара глоба за влизане с взлом. Бахти тъпите американци!

Пред униформените Майкъл се оправдал, че пил сироп за кашлица и не е взимал наркотични вещества, но както при историята с пожара, така и в тази се оказало, че не е точно така.

Кефи ли те?

Лекуваме есенна депресия с това ново парче на RDMK (ВИДЕО)

Not Safe For Work
Click to view this post

Мале, мале! Няма да повярваш колко татуса на Еминем има най-запалената му фенка (СНИМКИ)