in

Прогнозите на Брато: 8 мача на Гол/Гол, които могат да ти донесат успех

Не сме ги играли никога така, брато, но днес имаме някакво странно чувство. Цецка още спи и не знае, че ще има хазарт поредна неделя, затова бързаме да ти споделим какво ще правим и отиваме да пускаме. Печалбата не е сигурна, както не е сигурно и това, че днес ще си жив през целия ден, но кво ти пука – 2 лева извади, удари ги по масата и кресни нещо тъпо.

Левски – Дунав Русе

Обгазените от Русе се представят доста добре този сезон, явно взимат редовни заплати. Такива взимат и в Левски, така че никой не може да се оплаче, че нема кво да си сложи на масата вечер. Двата отбора имат най-добрите защити в първенството към настоящия момент. Това не означава, че не могат да си разменят по един гол и да ги хванеш на коефициент 2,05.

Милан – Сасуоло

Домакините са на 4-то място в класирането, а гостите бият яко в Лига Европа. Не вярваме, че ще има лигавщина в този мач и затова отборите ще са крайно мобилизирани да вкарват. Сега, не искай точна прогноза като знак, защото този мач и шаман не може да го предвиди. Що обаче да не пробваш Гол/Гол на 1,69 коефициент?

Волфсбург – Майнц

Дава ни се също за Гол/Гол. Майнц са страшни завирачки, а Волфсбург са четири мача без победа. Може би е време, може би не е, ебеш ли му майката. Голове обаче ще падат. Коефициент за Гол/Гол: 1,45.

Тотнъм – Манчестър Сити

Двата отбора са съответно втори и първи в класирането. Вкарват доста, имат амбиции и Тотнъм няма да се даде без бой пред собствена публика. Играем Гол/Гол на коефициент 1,45.

Юргорден – Йоребро

Точно така! Шибаните шведи са страшни ръгачи и нищо хубаво не очаква националния ни отбор по футбол по пътя към Мондиала в Русия. Предлагаме ти да пробваш и този мач на Гол/Гол, понеже Юргорден отчаяно се нуждае от победа, а гостите от Йоребро са в малко по-добра форма, вкарали са даже много голове в последните си 6 мача. Давай смело на коефициент 1,42.

Зенит – Спартак Москва

В Русия могат и да пият, но тия два отбора могат да вкарват. Зенит са трети, Спартак са първи. Очертава се голям мач, в който пожелаваме на нашето момче Ивелин Попов да ги разшие. Още обаче не сме му простили пропуснатата дузпа срещу Малта на стадион „Васил Левски”. Тогава изпуснахме 2 точки за класирането на Европейското. Коефициент за Гол/Гол – 1,45.

Залцбург – Щурм Грац

Отиваме в Австрия, но не за социални помощи, а за да обърнем внимание на поредното дерби в Европа. За 9 мача от първенството двата отбора са вкарали общо 38 гола, едните са набутали четири повече от другите. Коефициент за Гол/Гол – 1,58. Направо подарък.

Динамо Загреб – Хайдук Сплит

Дерби та дрънка, брато! В последните 10 мача домакините са вкарали 18 гола, гостите – 23. Няма спор, че пичовете са в добра форма и бихме искали даже да гледаме този мач. Точно днес обаче и ние имаме мач, така че ще ги видим после какво са направили. Гол/Гол е на коефициент 1,62.

Слагаме 5 лева в Еврофутбол и чакаме печалба от 187 лева. Не смеем да натиснем с повече, понеже го правим за парите, а за кефа, брато. По-силно е от нас.

Кефи ли те?

Най-мразеният отбор в Германия

Nokia пусна телефон, чиято батерия ще издържа 24 дни