in

Играем с 5 лева в права колонка тези 5 срещи с общ коефициент 14,93

черно тото

През уикенда има доста срещи, които ни карат да бръкнем скришом в портфейла на Цецка и да вземем една петачка, брато. С тия пари ще инвестираме и после ще й ги върнем, а печалбата ще похарчим за бира и пелети. Нали, брато?

Манчестър Юнайтед – Лестър

“Червените дяволи” ще бият английския шампион за кеф на Жозето. Въпреки колебливите игри на Юнайтед, Моуриньо ще затвори устите на своите критици с един бой по симпатягите Варди, Марез и компания.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.70

Борнемут – Евертън

Гостите са втори в класирането и това е логично, тъй като отборът изглежда като нов с мениджъра Роналд Куман. Домакините имат три загуби в последните си 5 мача, така че…

Прогноза: 2
Коефициент: 1.95

Черно море – Славия

 

Варненци едва ли ще простят на вялата Славия у дома. В последните 6 срещи между двата тима, Черно море е спечелил 4 от тях, а две са завършили наравно. Смятай!

Прогноза: 1
Коефициент: 1.75

Палермо – Ювентус

В последните два мача Юве вкара общо 7 гола на Палермо. Очакваме и в този мач да има попадения, за да търсим по-голям коефициент, отколкото една сигурна двойка.

Прогноза: Над 2,5 гола
Коефициент: 1.57

ЦСКА Москва – Краснодар

Домакините преследват четвърта поредна победа в руското първенство. В миналия кръг Краснодар пък записа първа победа в последните си 5 срещи. Очакваме домакините да излъжат Жоазиньо и компания.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.64

Успеваемост от миналата седмица: 60%

Кефи ли те?

Ненормален гол със задна ножица засенчи Бабатунде и Ибра (ВИДЕО)

Библиотека “Тайната стая” се крие в гората на Ню Йорк (СНИМКИ)