in

Това са двете най-големи виртуални игри в света

На бачкане си, но не можеш да си пуснеш FIFA-та, брато. Скучно ти е и се чудиш как да разпуснеш. Веднага ти предлагаме решение. Направи си безплатна регистрация в двата най-големи сайта за виртуални игри. Якото е, че и двата са преведени на български.

Двата симулатора са – Hattrick и Basketsim.

Първият е за футбол, вторият е за федербал. Ебаваме се, за баскетбол е.

buildteam_full

Hattrick е онлайн браузърна игра, създадена в Швеция, при която потребителят играе ролята на футболен мениджър . През август 2007 г. участниците са над 960 000 от цял свят. Хеттрик е в 33-тия си сезон и работи от август 1997. Много от потребителите цитират Сезон 11, от 15 октомври 2000, за началото на Хеттрик такава, каквато е в момента. Държавите в хетрик са над 120 и след всеки сезон, принципно се присъединява поне по една държава или пък разширяват броят на отборите от дадена страна. За България броя на отборите в момента е 10 920 като активни потребители има 7000 от тях. Във всяка лига има по 8 отбора и всеки първи се качва във по-горна дивизия или играе бараж ( зависи от това колко точки ще има), последните двама отпадат директно, а 6-тия и 5-тия играят бараж.

Имаш школа, правиш трансфери по всяко време, разполагаш със скаути, даваш изявления в пресата и се чувстваш като същински Вили Вуцов, само дето не можеш да псуваш съдиите на майка по време на мач. Можеш само в изявленията. Кво? Уреждаш контроли, но не и „черно тото“. Препоръчваме ти да ползваш само един акаунт, иначе от ФИФА ще ти спрат правата за доста време. Не питай от къде знаем.

Срещите и в двата симулатора предлагат да четеш най-интересното по време на двубоя.

07_matchstats

Basketsim е подобна, само дето топката се вкарва в обръч с мрежа. Получаваш отбор, редиш трансфери по всяко време, участваш в контест по тройки, имаш младежи и мажоретки. Какво повече искаш? Не, не можеш да гледаш как се къпят, тъй като това е виртуална игра. Слез на земята! Понеже в тази игра вече караме 6-и сезон, сам можеш да прецениш дали си заслужава.

Като си направиш отбор, чакаме да ни кажеш как се казва и да уредим едно мачле. Смело!

Кефи ли те?

Представяме ви- бирата с вкус на зърнена закуска

Супер як текст за постите