in , ,

Най-доброто от турнира за бради и мустаци (СНИМКИ)

mustache_and_beard_01
Всяка година по едно и също време се провежда традиционния турнир за бради и мустаци. Тази година домакин на светското събитие бе Нашвил, щата Тенеси в САЩ, брато. Там всякакви космати чудаци си мерят окосмението по лицето в най-различни дисциплини, които са над 15 на брой. 

Кои са победителите, ще ти го спестим, защото нито едно име не ти е познато. Ще допълним само, че това са сериозни мъже, а едно от последните проучвания показва, че именно представителните на мъжкия пол с брада са предпочитани от жените за дълготрайни връзки.

Авторите на изследването от университета на Куинсланд са установили, че жените, търсещи дългосрочна връзка, намират за по-привлекателни представителите на силния пол с изобилно лицево окосмяване в сравнение с гладко избръснатите им събратя или тези с едва набола брада.

Лицевото окосмяване от друга страна откроява доминиращия мъжкар сред конкурентите за дамското внимание и е своеобразно предупреждение за съперниците да стоят настрана.
За целите на изследването специалистите са използвали компютърна графика, придавайки на едно и също мъжко лице различни черти и различни степени на окосмяване, за да го направят да изглежда по-мъжествено или женствено.
Изследователите са установили, че жените оценяват като най-атрактивно лице с набола брада, но когато става въпрос за краткотрайна връзка. От друга страна в очите на дамите мъжът с изобилно лицево окосмяване изглежда по-надежден за дългосрочно обвързване.

Стига толкова статистика, време е за най-атрактивните кадри от Нашвил след края на надпреварата.

mustache_and_beard_02
mustache_and_beard_03
mustache_and_beard_04
mustache_and_beard_05
mustache_and_beard_06
mustache_and_beard_07
mustache_and_beard_08
mustache_and_beard_09
mustache_and_beard_10

mustache_and_beard_11

mustache_and_beard_12

mustache_and_beard_13
mustache_and_beard_15

mustache_and_beard_16

mustache_and_beard_17

Кефи ли те?

Аларма буди жените с оргазъм (СНИМКИ)

Стъпка по стъпка: Как да запалиш Боинг 737 (ВИДЕО)