in , ,

Той игра 154 сезона на Football Manager и влезе в “Гинес”

fm
Football Manager не е игра, брато, Football Manager е религия. Играем я откакто имаме компютър и не съжаляваме за нито един миг, прекаран пред монитора в опит да се докоснем до големите Карло Анчелоти, Сър Алекс Фъргюсън и Вили Вуцов.

На същото мнение е и Дарън Бленд. Британецът влезе в “Гинес”, след като доказа, че е човекът с най-много поредни сезони за една игра – 154. По-любопитното е, че през цялото време той е играл с един, единствен отбор – Фиорентина. В 151 от сезоните той става шампион.

„Избрах Фиорентина, защото, първо, моят любим играч изкара посредствен сезон там – говоря за гения, за доктора, брадатия лорд на непукизма Сократес от невероятния тим на Бразилия от 1982 година. И, второ, защото те играят във виолетово… Това не е лош цвят, в който да се взираш в течение на 154 години“, обясни Бленд, който в реалния живот е фен на Ливърпул.

Той прекарва пред симулатора общо 173 дни, 16 часа и 51 минути в игра през почти 2-годишен период от реално време (началото на 2013 година – края на 2014 година).

Кефи ли те?

Голям: Мъж влезе в затвора, за да не стои при жена си

Машината, която прави закуска като на баба ти