in

Прогнози за Шампионската лига, взимаш 130 лева със залог от 10

Прогнозите на Брато.бг: Лудогорец бие и с медицинска топка, Асеновец удря Спартак (Пд)
Нова доза футболни емоции ни очакват в следващите няколко дни с марка Европа, брато. В Шампионска лига ще се изиграят мачове за милиони, тъй като е фазата на плейофите, а победителите ще си осигурят място в груповата фаза.

И докато отборите се готвят за солидни постъпления, ние се чудим откъде да изкараме някой друг лев. Именно затова проучихме пазарите, коефициентите и мачовете, за да бъдем максимално близо до печалбата. Още проклинаме Нюкасъл от уикенда и сега имаме задачата да заличим горчивината от загубения фиш.

3d22968b7087238605c0b15ee055c36c

Аякс – Ростов

Много труден двубоя от Шампионската лига. Холандският гранд се изправя срещу един нетипичен руски представител. Ростов твърде рядко играе в Европа и в историята си има общо 4 такива учатия. Сега тимът на Димитри Кириченко има тежка задача в Амстердам. Нашата прогноза е, че тук опитът все пак ще надделее и Аякс ще вземе своето у дома, въпреки че не убеди с играта си при предходното домакинство на ПАОК (1:1).

Прогноза: 1

Коефициент: 1.72

Копенхаген- Апоел Никозия

Още един двубой от Шампионска лига. Датският шампион се изправя срещу тима на Живко Миланов. Скандинавците са в по-добра позиция, тъй като изиграха вече 5 двубоя от вътрешния шампионат, докато този в Кипър започва идния уикенд. Копенхаген е лидер в Суперлигата, но сега усилията им ще бъдат съсредоточени в сблъсъка от евротурнирите. До момента тимът на Стале Солбакен се разправи с Крусейдърс и Астра в Шампионска лига, а този на Апоел драматично отстрани Розенборг, а преди това и ТНС.

Прогноза: 1

Коефициент: 1.4

Дъндоук – Легия

Много труден за прогнозиране двубой. Ирландците хвърлиха бомбата, отстранявайки в миналия кръг българския кошмар БАТЕ, но сега задачата е не по-малко трудна. От своя страна Легия е амбицирана да играе в групите на най-комерсиалния клубен турнир още повече след благоприятния за тях жребий.

Прогноза: 2

Кофициент: 1.85

Виляреал-Монако

Един от гвоздеите в тази фаза на турнира. Испанският тим приема бившият отбор на Димитър Бербатов, а изходът е повече от непредсказуем. Въпреки това вярваме, че “жълтата подводница” ще спечели първата среща в Испания преди реванша на “Луи II”.

Прогноза: 1

Коефициент: 1.9

Селтик- Апоел Беер Шева

Ако има кой да ни издъни в този фиш, то това е Селтик. Тимът на Брендън Роджърс може да бие всеки в Европа, но може и да загуби пак така от всеки и това няма да е изненада. “Детелините” си позволиха лукса на старта на евроучастието си да паднат от отбор от Гибралтар, но в последствие отстраниха както него, така и Астана, за да стигнат до сблъсъка с израелците. Сега вярваме, че “зелено-белите” ще бъдат по-внимателни и няма да допускат нова изненада.

Прогноза: 1

Коефициент: 1.4

Кефи ли те?

Фестивалът на комара избира най-вкусното момиче

Химическа тоалетна се оказа фрашкана с марихуана (СНИМКИ)