in ,

Левичарите се страхуват повече от филми на ужасите

The Amityville Horror / Ужасът в Амитивил (2005)
Тази статия я пише левичар, брато. Под пише имаме предвид, че чука бавно клавишите, защото е на 3 мастики и половин бутилка мента, както и няколко бири. Съвсем сериозно, това е единствената медия в България, която си признава, че има нетрезви служители. Хлъц!

В интерес на истината в момента е 2:19 часа в събота срещу неделя. Нормално е да сме пияни, още по-нормално е да си имаме своя теза. В слачая сме извадили няколко факта за левичарите. Ако ти си такъв, това ще ти хареса. Ако не, ще си един от малкото, които разчитат на левичар. Пак е нещо, наздраве, хлъц!

Леворъките, завършили висше образование, имат с 13 процента по-високи доходи от хората, които ползват предимно дясната си ръка. Но това не важи за дамите – те получават с 5 процента по-малко пари от десноръките.

– Половината от котките са левичарки.

– Животът на левичарите е по-кратък средно с около 9 години в сравнение с този на останалите хора. Те са подложени на по-голям риск от безсъние, психози и алкохолизъм. Леворъките по-често страдат от мигрени и дясната страна на мозъка им е с по-ниска толерантност към спиртните напитки. На около 40 на сто от шизофрениците водещата ръка е лявата.

– Левичарите стават много добри спортисти /Рафаел Надал, Сеск Фабрегас/ и добре се справят с няколко задачи наведнъж.

– Те имат особена дарба в изкуствата, може би поради факта, че по-добре възприемат и обработват триизмерната информация.

1111372116-albert-einstein.9

-Тестове, проведени в Ню Йорк, установиха, че повече левичари имат коефициент на интелигентност над 140 точки. Сред видните гении в този контингент фигурират имената на Алберт Айнщайн, Исак Нютон, Чарлз Дарвин и Бенджамин Франклин.

– Левичари в британското кралско семейство са Кралицата Майка, Елизабет Втора, принц Чарлз и принц Уилям.

tumblr_n5yancUT651sj67gjo1_500

– Когато гледат хорър филми, леворъките изпитват по-силно чувство за страх от останалите хора.

– В много ислямски страни е забранено да се яде с лявата ръка, тъй като тя е считана за “нечиста”!

Кефи ли те?

Здравей, Пенис! Пич се изгаври с дилъри на блекджек (ВИДЕО)

Младоженци висяха от 180-метров мост на сватбения си ден