in

Даваме ти 15 коефициент за тези 5 срещи

черно тото

Миналата седмица ударихме успеваемост от 100% с прогнозираните от нас срещи, брато. Те бяха с коефициент малко над 9, а сега ти даваме още по-голям. Предложените мачове отново са 5, а общата им ставка за права колонка е 15. Не е лошо, нали?

Хъл Сити – Лестър

Шампионът на Англия започва защитата на титлата си срещу… най-зле подготвения отбор във Висшата лига. Точно така, брато! Хъл е единственият тим, който все още няма ново попълнение. Именно заради това този мач го мислим за сигурен.

Прогноза: 2
Коефициент: 2.00

Борнемут – Манчестър Юнайтед

Дебют за Жозе Моуриньо като мениджър на “червените дяволи”. Мачът пропуска Пол Погба, но Златан Ибрахимович ще шие.

Прогноза: 2
Коеифициент: 1.85

Арсенал – Ливърпул

Домакините имат проблеми със защитата, тъй като голяма част от тях са контузени. За Ливърпул това е достатъчно, за да вкара на разградения двор. Мачът е труден за прогнозиране, но залагаме на головия екшън.

Прогноза: Над 2,5
Коефициент: 1.58

Мидълзбро – Стоук

Боро най-накрая се завърна във Висшата лига, брато. Сега възпитаниците на Айкор Каранка започват своята приказка срещу коравия Стоук или Сток, така и не разбрахме как се пише. Прогнозата ни е 1 и то от ентусиазъм. Tези, които залагат онлайн, предлагаме опцията равенство няма залог.

Коефициент: 1.53

Нюкасъл – Хъдърсфийл

Тъжно е да гледаш “свраките” в Чемпиъншип. За съжаление те нямат избор и сега ще трябва да гонят бърза промоция за елита. Но нещата не започнаха добре за симпатичния Рафа Банитес и те загубиха от Фулъм на старта. Сега “черно-белите” приемат Хъдърсфийлд, а прогнозата ни е твърдо 1.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.70

Успеваемост от миналата седмица: 100%

Кефи ли те?

Какво да очакваме от Висшата лига през новия сезон

Здравей, Пенис! Пич се изгаври с дилъри на блекджек (ВИДЕО)