in ,

Мъж си уреди среща с момиче по интернет, 10 дни я чака на летище в Китай

wallup.net

Опитваме се да намерим оправдание за действията на едно брато, но някак си не успяваме. Става въпрос за 41-годшен холандец, който се влюби в момиче по интернет.

Питър Сарк се запознал с 26-годишна китайки по интернет, след което пламнала голяма онлайн любов, поне от негова страна. Той взел крайното решение да изненада своята любима и да й отиде на гости, купил си билети и заминал за Китай, но на летището никой не го чакал. В следващите 10 дни нашият човек отказал да се прибере обратно и с трепет очаквал своята азиатска любов. Накрая бил толкова изтощен физически, че бил приет в болница.

Научавайки за историята, местните медии все пак намерили начин да се свържат с момичето, за да разберат каква е причината, за да не отиде на летището.

„Един ден той ми изпрати снимка на самолетни билети и аз реших, че се шегува – призна тя. – След това не ми писа нищо повече”. Тя признала, че по времето, когато той е пристигнал в Китай, тя си е правила пластична операция в друга провинция на страната и телефонът й е бил изключен. Момичето учудено попитало: „Той не знае ли, че всичко в Китай е фалшиво”.

Все пак азиатката склонила да се види с немощния Питър и да го посети в болницата, но така като гледаме, не даваме големи шансове на тази двойка.

Кефи ли те?

Бизнесмен иска да наеме личен ловец на покемони

Клоп и Тухел са шизофреници