in ,

Българка успя в чижбина, спечели рекорден джактоп в Испания

El-Gordo
Първото и най-важно нещо, което искаме да споделим е, че не завиждаме, брато. Дори се радваме, че наш сънародник успя в чижбина. Е, не както всички разправят с много труд, но успя.

Въпросната българка , живееща в Испания, е ударила 67,99 милиона евро от местната лотария Примитива. Шейсет и една годишната жена живее от 15 години в родината на Фернандо Торес. Тя се е установила в община Кинтанар дел Рей в автономната област Кастилия-Ла Манча.

Спечелената от българката печалба от лотарията е втората най-голяма в нейната история. През октомври 2015 г. жител на Барселона спечели от същата лотария 101 милиона евро.

Лотарията Примитива е една от най-старите в Испания. Съгласно правилата й играчите трябва да изберат шест числа от 1 до 49. Освен това те избират допълнително числа от 0 до 9. Джакпотът се получава от играча, който е вписал в билета си всички паднали се в тиража номера.

Сега въпросната късметлийка може да прави с парите си каквото поиска. Може да се върне в България, да се установи в имение в Испания или просто да си купи акции от Brato.bg. Каквото си пожелае. Но едно е сигурно – с 68 млн. евро може да си купи немалко акции от този прекрасен сайт.

Кефи ли те?

Новият хит! Бай Шиле и Ванко 2 – Писна ни от овце (ВИДЕО)

Бизнесмен иска да наеме личен ловец на покемони