in

Започваме ударно с 5 мача и общ коефициент 22,36

черно тото

Футболният сезон започна, брато! Това означава, че Коце Маца няма да спи в продължение на месеци, защото ще прави пари. А ние също сме готови да облажим нещо мачовете, които вече се играят. Започваме новия сезон с прогнозите ударно – 5 предложени мача с общ коефициент 22,36. Демек с 5 лв. можеш да спечелиш достатъчно да си платиш семестъра, брато. Какви сме наивни, нали? Отиват за пиене, много ясно.

Левски – Монтана

Бабатунде Адениджи ще води синята атака срещу Монтана. Левски трудно бележи, а Тигъра от Акуре ще получи шанс да покаже своите голмайсторски способности в първия мач на тима за сезона. Очакваме Монтана да “паркира автобуса”, но все пак да пусне гол или два максимум.

Коефициент: 1.57
Прогноза: Под 2,5 гола

Пирин – Черно море

Равностоен мач с малко попадение. Може също да се търси на под 2,5 гола, но ние ще заложим за ударна победа за “моряците”, които ще бъдат водени за втори път от Георги Иванов-Гонзо. Очакваме играчите на Пирин да плачат в съблекалните след двубоя.

Коефициент: 2.32
Прогноза: 2

Ботев Пд – Локо Пд

Битката за Пловдив ще се играе в Бургас. Символичните домакини имат по-млад и неопитен отбор, а това ни кара да мислим, че Мартин Камбуров и компания ще ги “удавят” в Черно море.

Коефициент: 2.35
Прогноза: 2

Вадуц – Базел

Мач в първенството на Швейцария, а там знаем, че най-силния отбор е именно Базел, на който гласуваме доверие.

Коефициент: 1.39
Прогноза: 2

Фейенорд – ПСВ Айндховен

Мач за Суперкупата на Холандия. Гостите гонят рекорд в надпреварата по брой отличия. Отборът се готви за участие и в групите на Шампионска лига. Съставът на ПСВ няма много промени, докато домакините имат кадрови проблеми. Единият от тях е – двамата вратари на тима са контузени и ще пази нов, който бе привлечен това лято.

Коефициент: 1.88
Прогноза: 2

Кефи ли те?

Авторът на най-красивия гол в света спря с футбола, за да играе FIFA

Пробвай новата игра “пияният сервитьор” с приятели (ВИДЕО)