in ,

По-страшно и от атентат! Българин отказа секс заради покемони

По-страшно и от атентат! Българин отказа секс заради покемони

Светът е полудял, брато. Всеки час един мъж изоставя по една жена, за да се впусне в лов на покемони. Според нас това е по-страшно и от атентат.

Хитовото мобилно приложение “Pokemon Go” кара застрашителен брой хора да преследват виртуални герои по улиците ежедневно, а у нас завладява хиляди за часове. В преследването на покемони геймърите понякога дори стигат до немислими крайности – едни излагат несъзнателно живота си на риск, вървейки налудничаво по улиците, а други напълно обмислено се отказват да напляскат стабилно гаджетата си.

„Играх само ден, а страшно се запалих. Дори забравих, че имам рожден ден. Прибрах се вечерта вкъщи, където ме чакаше приятна изненада – приятелката ми беше дошла от Бургас, за да ми подари романтична вечер за повода. Беше приготвила страхотна вечеря и ме чакаше само по секси бельо. Не се бяхме виждали от три седмици и много я желаех.

Тя искаше да се насладим на “десерта” още преди да седнем на масата и започна една доста съблазнителна игра, но й казах да спре, защото си погледнах телефона. Трябваше бързо да изляза, защото покемонът беше долу на улицата пред моя вход. Слязох веднага и го сгащих, но после се появи още един на друго близко място. Прибрах се чак след три часа, а приятелката ми беше заспала. Още не ми говори”, разказва 26-годишният Мартин от София пред столичен вестник.

Палим свещичка за Мартин, защото гаджето му ще си намери друг, който да й намокри мерудията. Амин!

Кефи ли те?

Пак ще се плаче: Адел дебютира в киното

Избухваме на морски пуул партита с Ъпсурт, 100 кила и Dj Doncho