in ,

Читатели разкриват с ръка на сърцето защо четат Brato.bg

11070895_432055900286981_8706968265232179636_nBrato
Читателите на Brato.bg са честни и откровени хора, брато. Ако имаме грешка в заглавието или текста винаги ще ни го кажат. Ако ги напсуваме, те ще отвърнат. Ако им зададем въпрос чрез анкетата на сайта – ще отговорят. Целуваме те по пъпчето, брато. И теб, и теб, че и теб.

Последният път ги попитахме директно и в очите: “Защо се кефиш на Brato.bg?” Искахме да си вдигнем малко самочувствието, че една Цецка ни отряза за свирка и то, когато вече си бяхме свалили панталоните…в дискетеката…на дансинга. Ти губиш.

Та ето сега и отговорите на 400 души, които бяха събрани само за няколко дни – кой от плажовете, кой от работата, кой от колата. Както ти е кеф.

23% признават, че отварят Brato.bg, защото им е омръзнало от новини за катастрофи и алчни политици. Бойко, четеш ли? Ела да прережеш лентата за следващата ни анкета.

Други 21% пък разкриват, че го правят, защото пишем яки материали. Изчервихме се. Благодарим, както обичат да казват чалга певиците: “За вас го правим”.

19% от анкетираните са още по-прями – тук са заради яките Цецки. Баджанаци сме по мастурбация, това поне е ясно. Пак се брои. По-крайните пък са цъкнали без капка свян върху опцията “Кой каза, че ти се кефим?” Ти па са Ален Далон, брато.

Съвсем сериозно попитахме един от нашите читатели, който ни беше писал на лично по друга тема. Поинтересувахме се защо ни чете, а той отговори: “Щото покрай днешните мъже с оскубани вежди, четящи cosmo, някак си малко са нещата дето може да ми грабнат вниманието.. Малко останаха мъжките неща в днешно време.. Хумора, иронията и най-вече циците, брато..” Отговор, който докарва ерекция.

Благодарим, че все пак си част от нашия малък свят. Свят, в който се смеем заедно, подиграваме се един на друг и си разказваме мръсни вицове. На на нас този свят ни харесва повече от онзи в 20:00, когато започва поредната лъжлива емисия новини.

Кефи ли те?

Показаха имението на най-влиятелния руски престъпник (ВИДЕО)

Кой каза, че сватбените снимки трябва да са банални? (ГАЛЕРИЯ)