in

Моуриньо сложи в трансферния списък 4 звезди на Юнайтед

Screen-Shot-2016-07-17-at-20.00.07
Жозе Моуриньо вече коли е беси в Манчестър Юнайтед, брато. Португалецът направи няколко успешни сделки на трансферния пазар, но сега от “Олд Трафорд” трябва да си тръгнат някои играчи, които не влизат в плановете на Специалния.

Прочетохме внимателно статия на “Дейли Рекърд”, където беше публикуван интересен списък с ненужните футболисти. Според изданието това лято изходящи трансфери ще направят Дейли Блинд, Хуан Мата, Бастиан Швайнщайгер и Маркос Рохо. Всички те не попадат в схемата на игра на Жозе. Според нея, Златан Ибрахимович ще играе на върха на атаката, подкрепян от втора позиция от Уейн Рууни. По крилата ще оперират Хенрик Мхитарян и Антони Марсиал, а по всяка вероятност в средата на терена ще действа и Пол Погба, който все още е част от тима на Ювентус.

В същото време Моуриньо ще остави на “Олд Трафорд” полузащитника Маруан Фелайни, въпреки че белгийският национал игра на приливи и отливи през последния сезон. Бившият мениджър на Челси харесва качествата на дългогосия играч и дори възнамерява да го превърне в ключова фигура за Юнайтед.

Кефи ли те?

Така се прави: Градски автобус ще дава джин с тоник към билетчето

Показаха имението на най-влиятелния руски престъпник (ВИДЕО)