in ,

Глобяват батките 300 лв., ако показват мускули по центъра на Бургас

Глобяват батките 300 лв., ако показват мускули по центъра на Бургас

Бургаските нацепени мъже са заплашени от глоба в размер от 100 до 300 лв., ако показват мускули и татуировки по центъра на Бургас, брато. Това ще стане факт, ако бъде приета докладната записка на общинският съветник от Румен Ангелов.

Съветникът предлага промени в Наредбата за опазване на обществения ред на територията на Община Бургас, които да ограничат придвижването на лица в “неприличен външен” в ЦГЧ (Централна градска част). Под “неприличен външен вид” се разбира хора, които са без дрехи, голи до кръста, без обувки или чехли. Новината хвърли в страх нацепените батки от града и околията.

Ако докладната записка бъде приета, ще бъде забранено придвижването на лица в неприличен външен вид в ЦГЧ в карето с граници: бул. “Демокрация” , бул. “Сан Стефано” и бул. “Мария Луиза”; бул. “Иван Вазов” и ул. “Булаир”.

“През последните години в Бургас сме свидетели на едно поведение, което е в разрез с моралните норми за нормален външен вид и поведение. Това е ходенето без дрехи и с боси крака на лица от мъжки и женски пол в ЦГЧ, което смущава и нарушава спокойствието на гражданите на Бургас. Подобни гледки по Центъра оронват престижът ни като Най-добър град за живеене в България в лицето на всички туристи,които ни посещават всяка годин”, мотивира предложението си Ангелов.

Кефи ли те?

Дежурното: Лафове от БНТ от Евро 2016

Най-лудият спорт – родео с бабъл топки (ВИДЕО)