in , ,

Градски съвет върна на работа библиотекарски котарак

Градски съвет върна на работа библиотекарски котарак

Градски съвет в Северен Тексас гласува единодушно котаракът Браузър да бъде върнат на работното му място като талисман на местната библиотека, след като беше уволнен преди две седмици, брато.

Браузър получи едномесечно предупреждение да се изнесе от библиотеката във Форт Уърт, заради злобен чиновник, който реши да въведе равно отношение за всички животни, когато му отказаха правото да води кученцето си със себе си на работа в кметството. Той успя да убеди градския съвет да го подкрепи. Бахти хейтърите!

Градски съвет върна на работа библиотекарски котарак

Кметът Рон Уайт разказа, че след това Браузър е получил 1000 послания за подкрепа в социалните медии и се е наложило въпросът да бъде гласуван отново, за да има мир в града. Браузър е бил настанен в библиотеката преди шест години, за да помогне за решаването на проблем с мишки. Той бързо се почувствал там у дома и усещал безпогрешно кога в помещението влиза човек, който обича котки, и кои читатели предпочитат да не им се мотае в краката. След постъпването му на работа посещаващите библиотеката деца определено се увеличили.

Кефи ли те?

Кино герои от пясък те чакат в Бургас

Само за ВИП: Създадоха шал срещу папараци