Сериалът „Бар Наздраве“ излиза на сцена

Сериалът „Бар Наздраве“ излиза на сцена

bar
Има сериали, които са вечни, брато. Един от тях е „Бар Наздраве“. Израснахме сред масите на заведението в  Бостън, Масачузетс, но пред екрана. Въпреки това се чувстваме част от клиентите на бара, зад който неуморно работеше и още толкова ни разсмиваше Сам Малоун заедно с неговите авери.

Сега Хитовият телевизионен сериал ще бъде пренесен на театралната сцена в Бостън.  Комедийната постановка „Бар Наздраве“ на живо на сцената“ е базирана върху някои от най-запомнящите се моменти от първия сезон на сериала. Двучасовото представление ще дебютира на сцена през септември, след което създателят му Ерик Форест Джаксън планира национално турне.

cheers

Благодарение на Джаксън публиката отново ще се срещне с любимите си персонажи от „Бар Наздраве“, сред които флиртаджията и собственик на заведението Сам Малоун, претенциозната сервитьорка Даян Чембърс и заядливата й колежка Карла. В образите им се превъплътиха Тед Дансън, Шели Лонг и Риа Пърлман. Въпреки че актьорите от оригиналната поредица няма да участват в проекта, Ерик Форест Джаксън гарантира забавление с включване на зрители от публиката в действието.

За 11-те си сезона сериалът „Бар Наздраве“, излъчван между 1982 и 1993 г., спечели 28 награди „Еми“ и шест отличия „Златен глобус“. Поредицата неизменно фигурира в класациите за най-добрите програми в телевизионната история на САЩ.