in ,

Гигантска мокра кърпичка заменя душа

Гигантска мокра кърпичка заменя душа

Гигантска мокра кърпичка може да замени нуждата от вземане на душ при най-различни обстоятелства, брато. В разгара на лятото ние сме притеснени, защото доста хора са спрели с къпането и то без да имат този вълшебен продукт, който иначе е с размери 80 на 50 сантиметра.

Пакет с четири мега-кърпички се продава за 14 долара. Те са напоени с 99.8 процента вода, с екстракт от лайка, евкалипт, невен и други съставки. Новите хигиенни пособия ще са идеални за ползване по време на екскурзии, рок фестивали, на отдалечени плажове – на места, на които отсъстват душове.

Гигантска мокра кърпичка заменя душа

Една гигантска мокра кърпича е 16 пъти по-голяма от традиционните, с които си почистваме ръцете, лицето или хоя след чок-чок. Самата материя на артикула е изготвена от бамбукови влакна, така че той е 100 процента биоразтворим.

Гигантска мокра кърпичка заменя душа

Съставките, с които са напоени кърпичките, са полезни за кожата и я подхранват. Изобретателят на новия продукт е Енеас Янце и идеята за него му хрумнала по време на военната му служба в Афганистан в горещите летни дни. Той основал фирма в Сиатъл, която в продължение на три години разработила артикула.

Кефи ли те?

Още скандални Цецки от Евро 2016 (СНИМКИ)

100 Кила работи по обща песен с Гери-Никол (ВИДЕО)