in ,

Пет питиета, които да пиеш по време на Евро 2016

stay_in_your_system_01

Евро 2016 е тук, брато. 24 отбора, 51 мача, стотици бири, няколко скандала с Цецка и много залози. Това ни очаква между 10 юни и 10 юли. Истината е, че за един такъв футболен маратон се изисква подготовка. Имаме я. Да, ама си трябва и разнообразие, а ние го обичаме. Именно затова решихме да ти дадем няколко идеи как да гледаш следващите дербита от турнира. С чаша в ръка, разбира се, но с какви – това е по-важното. И докато във Франция слагат какви ли не забрани, ние тук нямаме скрупули и сме готови на всичко за купона. Ето ти и пет варианта за следващите 30 дни.

Джин

drunk-boyfriend-stage3

Звучи ти педалско, но в действително самият Хемингуей се е наливал с това питие в дългите самотни дни. Със спрайт, газирана вода, лимон, пъпеш, ти си знаеш, но крайният резултат винаги е един и същ – изключително добро съждение, без значение дали е литературно или не.

Рецепта за Смъртта на моряка – Смесваш 100 мл джин със 100 мл бял ром, 50 мл бяло вино или розе и 250 мл фанта лимон. Официално порцията е за двама, но се познаваме добре с теб, така че и сам ще се справиш. Наздраве. И не забравай лед, разбира се.

 

Питието на Чарли Шийн

do-you-party-like-charlie-sheen-mar-3-2011-600x337

2 1/2 унции Джак

1 унция Кампари

3/4 унция Carpano Antica (не знаем как изглежда)

3/4 унция портокалов сок

1. Комбинирайте всички съставки в чаша и се разбърква.

2. Сервирайте със сламка

3. Украсете с изгоряла портокалова кора. Наздраве!

Коктейлът Brato.bg

tumblr_m6ibhxoCa41qbn0leo1_500

Това е много специфично питие, брато, след което започваш да говориш на всички на брато без значение дали са мъже или жени – то включва всичко, което имаш в хладилника, всичко, което е донесъл авърът и всичко, което е оставила бившата ти. Замесва се в блендър и се пие на екс. Всичко, което ти е оставила бившата се консумира на екс, защото е отровно.

Мента с мляко/спрайт

tasty-mint-milk

Няма кой знае какво за уточняване, брато, трябва ти бутилка мента и още толкова мляко или спрайт. Както и лед, разбира се.

Пето няма, брато, излъгахме….

Добре де, но е само за истински мъже – Удар от бик – Изсипи в подходящ съд 100 мл водка, 250 мл телешки бульон и 7 капки сос Уорчестър. Налей коктейла в чаши с ледени кубчета. До дъно и мръсно!

Кефи ли те?

Пингвин, коала и петел са оракулите на Евро 2016

Мацки, заради които си готов да тръгнеш на фитнес (ГАЛЕРИЯ)