in , ,

Маймуна ограби бижутерски магазин след хитър план

Chimp with cash
Chimp with cash
Chimp with cash

В опасен свят живеем, брато. Толкова опсен, че да нямаш доверие и на животните. За жените беше ясно, но от животните не го очаквахме. Ето, например, маймуна навлезе в престъпния свят, след като обра магазин за бижута. Животното е имало и пъклен план и не е действало току-така.

Престъплението се е разиграло в индийския щат Андхра Прадеш и е записан от охранителните камери на магазина. Осъществявайки пъкления си замисъл, маймуната първоначално е стояла пред бижутерията, след което е хвърлила плод гуава вътре, за да разсее служителите. Кажи сега, че не е хитра? Мислейки, че животното е гладно, те са му предложили храна. Маймуната обаче не е проявила никакъв интерес, издебвайки подходящия момент да отвори вратата и да влезе в магазина.

Веднъж озовал се вътре, хитрият примат е нападнал служител, който е успял да избяга. Необезпокоявана от никого, маймуната е отворила чекмеджето на касата и е отмъкнала 10 000 рупии, равняващи се на около 150 долара. Какво е направила после с парите, не е ясно, но това са адски много банани.

Кефи ли те?

Линкълн Бъроус пострада тежко по време на снимки на “Бягство от затвора” в Мароко

Разгонен щъркел тероризира германско село