in ,

Българинът откровен: През лятото се пие бира

Simpsons_wallpaper_The-Simpsons-Wallpaper-futurama-homer-bender-beer-bar-1
Българинът е човек, който по традиция обича да спори, брато. Може да не вярва в тезата си, което е честа практика, но го прави. Уви, този път спор няма – нашенци обичат бира лятно време и това си е.

Това показва и нашата анкета “Какви напитки консумираш в топлите месеци”, която вече не е активна. Цели 56% са твърдо за пивото. Без аналог! Второто място в анкетата е като второто място в “А” група – далеч назад по точки. То е за напитките, които са над 50-градусови, но едва 14% от отговорилите, са на тази вълна между май месец и август.

Третото място е за сайдерите. В момента у нас има и нов такъв, който определено ни допадна. Няма да му споменаваме името, защото пари за реклама не сме получавали, но определено ни открадна вниманието.

Тук трябва да споменем и отговорите на дъното – 5% консумира това, което го черпи баджанакът. Това, което ни изненеда най-много е, че тези, които пият чай лятото са също толкова, колкото и привържениците на ментата с млякото. Малко ни съмнява това. Наздраве, брато. Докато пиеш бира, сайдер или вино, можеш да вземеш участие в новата ни анкета на сайта, която е за Евро 16.

Кефи ли те?

Невиждана драма: Отбори в Чехия си биха 52 дузпи (ВИДЕО)

Два гола от Бербатов и мрежички от Роналдиньо в шоу на “Олд Трафорд” (ВИДЕО)