in ,

Майк Тайсън за Мохамед Али: Господ дойде, за да си прибере шампиона

13325512_1734149876856158_2053012762290072688_n
Има хора, има и легенди, брато. Вторите са много малко на този свят. Говорим за истински легенди. Една такава си отиде от този свят на 74 години.

“След 32 години борба срещу болестта на Паркинсон Мохамед Али почина на 74-годишна възраст” снощи (местно време), обяви неговият говорител Боб Гънел, цитиран от Франс прес. Бившият световен шампион по бокс за професионалисти в тежка категория бе хоспитализиран в четвъртък заради дихателни проблеми. Най-известният боксьор в историята ще бъде погребан в родния си град Луисвил, щата Кентъки, съобщи неговият говорител, без да посочи дата.

Признаваме, че не сме имали тази възможност да следим активната кариера на Али. Гледали сме филми за него, слушали сме от по-възрастните, чели статии. Но няма човек, който може да те опише по-добре от самия приятел. В случая това е Майк Тайсън. Бившият боксьор публикува серия от снимки в социалните мрежи в памет на своя близък. С тях той за пореден път се преклони и изказа своето възхищение към Али, наричайки ги Единствения, Шампиона, Най-добрия.

Кефи ли те?

Играчът, който погреба първородния си син и намери утеха в кокаина, доказа: Футболът е повече от пари

Бар прокара тръбопровод за бира, жители слагат кранчета по пътя