in

След 80% успеваемост преди седмица, сега даваме 5 двубоя с общ коефициент 14,6

черно тото

Миналата седмица имахме 80% успеваемост от прогнозираните срещи, брато. Хванахме 4 от 5 мача, които дадохме на точен знак. Сърбят ни ръчичките за пароци, така че новият фиш е готов. В края на шампионатите стават интересни неща, особено, когато борещите за оцеляване започнат да трупат точки с лекота. Даваме ти 5 двубоя с общ коефициент 14,6.

Фулъм – Болтън

Мач, който преди гледахме във Висшата лига, сега противопоставя два тима дъното на Чемпиъншип. Симпатичният поне за нас Фулъм все пак успя да се спаси в края на сезона, но не такава съдба сполетя Уондърърс. Бившият тим на Мартин Петров се срина още едно ниво надолу в английския футбол. Сега Болтън гостува на Фулъм, който от своя страна в последните мачове разочарова. Възпитаниците на Славиша Йоканович ще се опитат да замажат поне малко положението с успех в последния мач за сезона. Другата опция, която ти предлагаме е над 2.5 гола, но там коефициентът е още по-нисък

Прогноза: 1
Коефициент: 1.47

Лестър – Евертън

Тук сме твърде предвидими, брато, но някак си не вярваме “лисиците” да си развалят партито с отрицателен резултат срещу и без това неубедителния Евертън. Прогнозираме шумно избухване на шампионско шампанско за “сините”, придружено с пореден успех във Висшата лига.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.8

Норич – Манчестър Юнайтед

Знаем, че преобладават мачове от Англия, но какво ти пука? Юнайтед гонят Манчестър Сити в мястото, което дава право на участие в Шампионска лига. Освен това, “червените дяволи” бранят и позицията си в момента, за която мераци има Уест Хем. Луис Ван Гаал пък иска да бие, за да направи максимално трудно освобождаването си в края на сезона. Всички предпоставки са за сигурен знак, макар че Норич се бори за оцеляване.

Прогноза: 2
Коефициент: 1.6

Астън Вила – Нюкасъл

Домакините изпаднаха, а гостите драпат за оцеляване, което минава през задължителни три точки на “Вила Парк”. В последните си 4 мача играчите на Рафа Бенитес нямат загуба, за разлика от многото поредни на Астън Вила.

Прогноза: 2
Коефициент: 1.7

Реал Сосиедад – Райо Валекано

Рисков залог, но с оглед на борбата за оцеляване в Испания, гостите ще си стъпят на врата, за да бият не играещия за нищо Реал Сосиедад.

Прогноза: 2
Коефициент: 2.03

Кефи ли те?

Нападател вкара с удара на скорпиона, ще чака награда от ФИФА (ВИДЕО)

Откриха най-дългото насекомо в света – 62,4 см