in ,

Гангстерът, който татуира цялото си тяло от омраза към себе си

body_in_tattoos_01
Ще ти разкажем една разтърсваща история, брато, с гангстерски привкус. Той е 60-годишен отшелник, който в късен етап от своя живот съжалява за злините, които е вършил. Той е от Австралия и се казва Джон Кени.

Срамува се от миналото си, а в следствие на тези свои чувства е покрил всеки сантиметър от тялото си с мастило. Стотици татуировки са запълнили всяко кътче по неговата кожа, а в това число дори и очите му.

Джон бяга от вкъщи едва 7-годишен при опит за насилие. Първите му стъпки в гангстерския живот започват типично по детски – краде бутилки от прясно мляко, след като преди това изсипва течността от тях.

В последствие нещата загрубяват и започва да се занимава с наркотици. Пренася ги, пласира ги и така стотици пъти. Признава, че за пръв път е заключен едва на 9 години, но дори не помни защо. Животът на улицата го превръща в един ядосан мъж, който е гневен на целия свят.

През 70-те години е завладян изцяло от наркотиците, дотолкова, че е пристрастен към тях и решава да си отсече със сатър пръст, за да предяви иск към работодателя. Получава 12 000 долара, които профуква за 2 седмици. Малко след това се озовава и зад решетките.

body_in_tattoos_05

В същото време влечението му към татуировките започва на 18 години: “Имам ги на всяка част от моето тяло, моят психолог мисли, че е самоомраза, но аз просто ги обичам. Имам в носа ми, езикът ми, очите, може би съм отишъл прекалено далеч и започва да се изглежда, че си причинявам болка умишлено”, обяснява Кени.

Сега животът му е друг. Има постоянно жилище и води лекции с ученици за вредата от наркотиците. В същото време помага и на бездомните.

“Ям веднъж седмично, не се чувствам гладен. Отказах се от алкохола и цигарите, не изпитвам никакви емоции, не разполагам с правилните инструменти за живот”.

body_in_tattoos_08
body_in_tattoos_10
body_in_tattoos_07
body_in_tattoos_06
body_in_tattoos_03
body_in_tattoos_02
body_in_tattoos_15
body_in_tattoos_14
body_in_tattoos_12

Кефи ли те?

Стълбите на крал Арагон – забележителност и доза адреналин

Ужас: Милан ще сменя логото (СНИМКА)