in

Даваме коефициент 14.9 с тези 5 мача

черно тото

Футболните шампионати са към края си, а черното тото е навсякъде, брато. Изненади ще има, бъди сигурен. Избягваме да играем лидерите, които са си осигурили титли, купи и трипет, ще играем там, където има битка…и тото, разбира се. Предлагаме ти тези 5 срещи с общ коефициент 14.9. Да има за семки, брато.

Леверкузен – Херта

Третия срещу четвъртия в Германия. В последните си две срещи като гост Херта получи 7 гола и вкара 1. Излишно е да пишем, че срещите бяха загубени. Леверкузен мачка у дома, така че…

Прогноза: 1
Коефициент: 1.56

Арока – Н. Мадейра

Коце Маца изкусен познавач на португалското първенство. Според него Арока ще бие, защото гонят Лига Европа. Гостите са сред отборите с най-слаби резултати като гост, а и не се борят за нищо.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.66

Хофенхайм – Инголщат

Хофе продължава борбата за оцеляване. От опит знаем, че те когато трябва си взимат мачовете. Очакваме това да се случи и срещу Инголщат.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.77

Удинезе – Торино

Тегав мач, брато, но иначе пък не е интересно. Гласуваме доверие на домакините, които претрепаха Наполи с 3:1 преди няколко кръга. Удинезе се бори за оцеляване, Торино е на завет и си питат дедовия. Макар и трудно, но…

Прогноза: 1
Коефиециент: 1.90

Берое – Славия

“Белите” са в серия от три поредни загуби, но в тези срещи те вкараха гол. Берое пък има две победи и хикс в последните си двубои, в които е допуснал поне по гол.

Прогноза: Гол/Гол
Коефициент: 1.72

Кефи ли те?

Нежелани в Юнайтед, шампиони с Лестър

Създадоха лук за целуване