in

Настръхваш: Стенли пожела да играе отново за Астън Вила

Stenli
Има два вида хора, брато – такива, които минават между капките и такива, които не ги е страх от дъжда. В случая големият Стилиян Петров мина през буря, за да оцелее. Буквално! След като го направи, сърцатият полузащитник се изправи и каза: Искам отново да играя за Астън Вила. Няма шега! Четири години, след като бе диагностициран с ковалната болест левкимия, капитанът пожела да помогне на клуба, за който изигра последния си официален мач. Направи го в най-подходящия момент – седмица, след като бирмингамци официално изпаднаха от Висшата лига. За първи път в историята на новия формат на английския елит.

“Очаквам да се върна отново във футбола. Казах на Астън Вила, че съм готов да започна сезона с тях. Очевидно те имат право на първи избор. Разговарях с лекарите и фитнес треньорите и всички дадоха своето мнение, получих много позитивни отзиви. Работя по идеята от година и половина, и се вълнувам много,” добави Стилиян.

“Разбирам, че залозите ще са срещу мен. Ще ми се задават много въпроси и ще се съмняват в мен, но аз вярвам, че ако работиш, ще стигнеш до целта,” каза още Петров. “Въпросът е какво влагаш.”

“Очаква ме сериозна предсезонна подготовка, преди тази с отбора, но наистина го очаквам с нетърпение,” продължи Петров, който преди десетина дни получи оферта да бъде новият мениджър на клуба, но отказа.

“Животът ми се връща към предишните релси и това определено е крачка напред. Работя с много хора, които се опитват да се върнат към нормалното след лечение. Трудно е, бъдещето не е светло. Искам да покажа на хората, че има живот след болестта. Вярвах в това. Работил съм здраво през цялата си футболна кариера, и всичко ми бе отнето. Отново имам своя шанс”, каза още Стенли!

Кефи ли те?

За Жозе Тейо, портокаловият сок и мачовете в “А” окръжна (РАЗКАЗ)

“Анимационерите” с нов албум и промо лайф