in , ,

Maserati Alfieri – убиецът на Porsche 911 и трепач на коври (СНИМКИ)

Maserati Alfieri или убиецът на Porsche 911 (СНИМКИ)

Това е Maserati Alfieri, брато. Спортната кола, която е сочена за убиец на Porsche 911. Не знаем дали ще “ликвидира” немската компания, но сме сигурни, че ще е трепач на коври.

Гъзарската бръмчалка бе представена още през 2014 година и бе обявено, че ще бъде подложена на редица подобрения преди да бъде пусната в продажба. Колата се очаква да излезе на пазара тази година, въпреки някои слухове, че ще има забавяне.

Резачката ще е със спортно купе с 2+2 места. Alfieri ще използва платформата на седана Ghibli и ще се предлага както със задно, така и с двойно предаване. Базовата модификация ще получи 3.0-литров шестцилиндров двигател с мощност 410 к.с., а по-тежковъоръжените вересии ще разполагат с 450 и 520 коня.

Интериорът е изслючително изчистен, елитарно-технологичен и едновременно с това ретро. Металните детайли са изработени от алуминий и мед, а седалките и таблото са тапицирани с Aniline кожа. Изработените от алуминий спици на волана, планки на волана за смяна на предавките и педалите са с преминали през паладиева баня.

Maserati Alfieri ще бъде един от моделите, чрез които марката трябва да изпълни своя план за 75 000 продажби на година през 2018 г. Информациите сочат, че колата ще струва около 70 000 евро, а кабриолетът – около 75 000 евро. Пари за дъвки, брато.

Кефи ли те?

“Анимационерите” с нов албум и промо лайф

Моника Белучи сред новите актьори в “Туин Пийкс”