in ,

Първият “гол” ресторант в Лондон предлага “освобождаване” от модерния свят

Първият "гол" ресторант в Лондон предлага "освобождаване" от модерния свят

Летен гол ресторант ще отвори в Лондон за три месеца, брато.

„Влезте в таен свят, подобен на Пангея (б.р. – свръхконтинент от Мезозойската ера, разпаднал се много преди появата на човешкия вид), освободен от телефони, електрически светлини и дори облекло (по избор). Посетете отново началото, в което всичко е било прясно, свободно и необременено от ограниченията на модерния живот”, пише в уебсайта на заведението.

Неговото име е „The Bunyadi”, като „буняди” е хинду термин за „естествено”.

Първият "гол" ресторант в Лондон предлага "освобождаване" от модерния свят

Ресторантът ще има отделни секции за голи и облечени, както и съблекалня за първите. Не е ясно каква точно ще е сервираната храна. Към момента има списък от 4526 резервации за временния ресторант.

Той е измислен от компанията „Lollipop” , позната с друг временен бар в стилистиката на популярния сериал „Breaking Bad”.

„Идеята е да изживеете истинско освобождаване”, описва концепцията на голия ресторант основателят на компанията Себ Лиял.

Първият "гол" ресторант в Лондон предлага "освобождаване" от модерния свят

„Работихме здраво по дизайна на пространството, в което всеки обект, с който клиентите имат досег, е гол. Използването на естествен бамбук и свещи ни позволи да направим ресторантът дискретен, като едновременно с това запазихме характера му.”

Кефи ли те?

Грозната истина за съвременното общество (ИЛЮСТРАЦИИ)

Той направи задно салто над кола от Формула Е (ВИДЕО)