in , ,

Създадоха светещ кенеф за по-добър мерник през нощта

illumibowl_editorial
Едно истинско брато никога не улучва кенефа, брато. Най-малкото, защото колкото и да го тръскаме, накрая винаги ще се намери някоя закъсняла капка, която да се опита да избяга от пениса ти в последния момент.

Споко, в днешно време се намират всякакви учени и други странни творци, които да създадат продукт, който да ти подобри дадено качество. В случая това са пичовете от  Illumibowl, които имат същия проблем.

Те направиха флуоресцираща тоалетна чиния, която подобрява мерника на потребителите от мъжки пол през нощта. Надявайте се, братоци.

Цената на джаджата не е особено висока – 20 британски лири или под 60 лева.  Дискретно осветеният санитарен материал ще позволява по-доброто насочване на струята и запазването на пода от досадни пръски. Осветлението се задейства със сензор за движение, което си е яко.

Якото е, че когато ходиш до тоалетна през нощта, няма да имаш проблеми с онази ярка светлина от 70-ватовата крушка, която се опитва да ти избоде очите и заради която после още 2 часа не можеш да заспиш.

Артикулът се предлага в девет цветови варианта, като може да се избере и цикъл с преливане на цветове. Оборудването може да се инсталира върху всякакъв санитарен фаянс. Това, което ни безпокои е, дали при голяма нужда, няма да изгасне осветлението, брато…

Кефи ли те?

Колата, която вдигна 435 км/ч и постави световен рекорд (ВИДЕО)

Приказка за Уес Морган – шишкото от “Лестър”