in , ,

Излезе последният трейлър на сезон 6 на “Игра на Тронове” (ВИДЕО)

Излезе последният трейлър на сезон 6 на "Игра на Тронове" (ВИДЕО)

Втори и последен трейлър разпространи HBO за предстоящия сезон 6 на “Игра на Тронове”, брато.

Видеото повдига още завесата преди премиерата на първата серия, която ще е на 24-и април в САЩ. Ден по-късно ние чакаме в торентите, нали?

Новото видео съвпадна с тържественото представяне на сезон 6 в Китайския театър в Холивуд, на което присъстваха част от изпълнителите на главните роли в лентата. Вниманието на публиката бе привлечено най-вече от актрисите Емилия Кларк (Денерис Таргариен), Софи Търнър (Санса Старк) и Мейси Уилямс (Аря Старк).

Шестият сезон съдържа 10 епизода, базирани на част от книгата, която писателят Джордж Р. Р. Мартин се надява да довърши до 2017 г., както и на отделни глави от неговите „Пир за врани” и „Танц с дракони”, по които са заснети четвърти и пети сезон.

Самият Джордж Мартин не присъстваше на презентацията в Китайския театър. В началото на януари той призна, че няма да е готов с поредната книга до излизането на шестия сезон. Първоначално дебелакът бе обещал на издателите си, че ще предаде ръкописа до края на октомври 2015-а, след това отложи за 1 януари 2016-а, но очевидно му е нужно още време.

Кефи ли те?

Мацки с бормашини в новото видео на Слим, Големия и DJ Станчо (ВИДЕО)

Мотивираща реклама, която ще накара всяко дете да грабне топката