in , ,

Излезе трейлър на политическия трилър “Изменник по вкуса ни” (ВИДЕО)

Излезе трейлър на политическия трилър "Изменник по вкуса ни" (ВИДЕО)

Един от майсторите на съвременния шпионски роман – Джон льо Каре, поднася пореден напрегнат политически трилър на голям екран, брато. В екранизацията на двадесет и втората книга на писателя – „Изменник по вкуса ни“, ще видим Юън Макгрегър и Деймиън Люис.

Когато млада двойка заминава на почивка в Мароко, дори не подозират, че животът им ще се преобърне на 180 градуса. Университетският преподавател Пери (Юън Макгрегър) и приятелката му адвокат Гейл (Наоми Харис – „Спектър“; „007 Координати: Скайфол“; „Обратен гард“) се запознават с мистериозния богаташ Дима (Стелан Скарсгорд – „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“; „Пепеляшка“; „Мъжете, които мразеха жените“), който твърди, че пере парите на руската мафия.

Излезе трейлър на политическия трилър "Изменник по вкуса ни" (ВИДЕО)

Когато Дима моли Пери да предаде класифицирана информация на британските тайни служби в замяна на защита за него и семейството му, младият професор и приятелката му са въвлечени в опасния свят на международния шпионаж и мръсните политически игри.

Двойката се озовава на опасно пътешествие от Париж и Берн, през тайна квартира във френските Алпи, до мрачните улички на Лондон. Всичко това в съюз с безскрупулния Хектор – решен на всичко агент на МИ-6 (Деймиън Люис, „Вътрешна сигурност“).

Ще успее ли Пери да убеди Хектор, че не е изменник, като същевременно защити семейството на Дима, ще разберем от „Изменник по вкуса ни“, който скоро е в кината.

Кефи ли те?

Гледай Македония – България ТУК

100 Кила с ново изтрещяло парче (ВИДЕО)