in

Отиваш на “Камп Ноу” с бате Ицо Стоичков и “Каменица Фен Купа”

Отиваш на "Камп Ноу" с бате Ицо Стоичков и "Каменица Фен Купа"

Стартира 14-тото издание на “Каменица Фен Купа” 2016 г. – най-вълнуващият футболен турнир за любители в България, брато. Победителят от турнира пък отива на “Камп Ноу” в компанията на бате Ицо Стоичков. Именно това се случи на миналогодишните пичове, които спечелиха турнира, а ние дори ти разказахме за тях.

В програмата му и тази година са включени всички 28 области на страната, като в тях ще бъдат проведени общо 28 квалификационни и 12 полуфинални регионални кръга. Организаторите споделиха, че този сезон Фен Купа ще предложи много повече от футболна емоция.

Отиваш на "Камп Ноу" с бате Ицо Стоичков и "Каменица Фен Купа"

“През 2016-та турнирът ще се проведе със същата програма и ще запази правилата от 2015-та. Шампионите от 12-те регионални полуфинали ще спечелят място за участие в националните финали. А града домакин засега ще запазим в тайна. Подготвили сме още много нови изненади, предизвикателства и награди, които очакват всички фенове, жадни за победа. Запазваме голямата награда – посещение зад кулисите на “Камп Ноу”, в компанията на легендата Христо Стоичков. Това е уникален шанс за финалистите в турнира, да изживеят една мечта и да се докоснат до най-големите звезди в световния футбол”, сподели Кирил Глушков – мениджър Събития в “Каменица” АД

Отиваш на "Камп Ноу" с бате Ицо Стоичков и "Каменица Фен Купа"

За първи път регистрациите за “Каменица Фен Купа” 2016 г. са отворени за всички градове. Сайтът на турнира http://fancup.kamenitza.bg е напълно обновен, за да улесни и спомогне максимално записването за феновете. Първите 10 отбора във всеки град, които се запишат за участие, ще спечелят награда. Регистрирай тима сега и стани част от приключението, наречено “Каменица Фен Купа”.

Кефи ли те?

Нашите читатели слушат яко жица и мощно сръбско

Чичо Лъчо от СкандаУ: Рапът сега е по-добър, отколкото преди 10 г.