in

Да не ти се налага да влизаш в квадрата на Байерн (ВИДЕО)

Complex-UK-on-Twitter-Bayern-Munich-just-conquered-the-rondo-httpst.coWAC5PbErpk-httpst.coBx38usq2Os-Google-Chrome-1170x658
Тренирал ли си футбол, брато? Преди години имахме няколко такива жалки опита като нито един от тях не завърши с успех. Едно от нещата, които най-много ни измъчваше беше физическата подготовка, а другото – играта в квадрат. И тъй като не разполагахме с кой знае каква техника, а и точен пас, винаги бяхме вътре. Ужасно! На всеки 10 паса трябваше да правим и лицеви опори като наказание, а след това всичко започваше отначало.

Сега, няколко години по-късно, гледаме видео от тренировка на Байерн и с облекчение отдъхваме, че от нас не излезе нищо. На въпросните кадри ясно си личи как Филип Лам сбъдна най-големите ни кошмари от онези юношески години, ставайки за смях пред всички и най-вече пред треньора. Във въпросните кадри, които след малко ще видиш и ти, бранителят на “баварците” буквално става пряк свидетел на това как неговите съотборници правят общо 60 точни подавания, преди да сгрешат.

Кефи ли те?

Новият мотор на “Мазерати” тежи колкото Пеевски, но струва повече от него

Гавра с арабин и “болните” котета на Цецките сред най-четеното през седмицата