in , ,

Тото H от СкандаУ със самостоятелно парче (ВИДЕО)

Тото H от СкандаУ със самостоятелно парче (ВИДЕО)

Тото H от група СкандаУ с нова песен, брато. Тя се казва “Къде попаднах” и е вторият негов солов проект. Текстът хапе като изгладняло куче в Студентски град и с него изпълнителят засяга много от злободневните теми.

“Това са песните, които обичам да правя и да слушам. Преди време със СкандаУ правехме такива – уж по-леки песни, които бяха с не ангажираща, свежа музика, но с много провокативни текстове. После се увлякохме в други неща, но защото обичаме да експериментираме. Тази песен е точно този т. нар. “ЗЕМИ РАП”, който е право в лицето ти с нещата, които те дразнят или с нещата, които си ти”, заяви Тото Н.

“Горе-долу пееме на ЕвроПеевски“,“Хуморът е черен като хората на Халите и “Къде попаднах е въпроса, къде отиде на мафията боса” са само част от хапането, което ще чуеш в песента на Тото, брато.

Брато, а къде е Лъчо?

“Лъчо е неизменно до мен във всеки мой соло проект. Той много обича да снима, да прави видеа и прочие, така че Лъчо е винаги зад кадър в самостоятелните ми проекти. За това видео локацийте той ги намери. Много от кадрите ги направи отново той”, добави Тото Н.

Видеото е на Жулиян Христо (Eclips Videos), аранжиментът си е на Toто H, а зад мастеринга е негово величество Бате Пешо от Studio Buster, който много уважаваме, брато.

Кефи ли те?

Голът на Георги Пеев, който донесе победата на Амкар над Анжи (ВИДЕО)

Всеки десети щурее с телефон с фенерче