in

Хващаш тези 5 мача с коефициент 14,7 и взимаш подарък за 8-ми март

черно тото

8-ми март наближава, а и ти си като нас – не искаш да даваш пари за глупости, брато. Така е, но Цецка ще мрънкя за подарък. Не може да допуснем да се изложим като кифладжии, затова ще направим инвестиция с 5 мача в права колонка. Общият коефициент е 14,7, което означава, че с 5 лева можем да хванем по 73 лева. Ще има за цвете, кондом и кутия бонбони. Ако Цецка ти не хареса подаръкът, кажи й, че от теб толкова, от Господ повече. Успех!

Нюкасъл – Борнемут

“Свраките” направиха отлична селекция през зимата, но все още не могат да излязат от зоната на изпадащите. Тимът на Стив Макларън може да направи това още този кръг, ако победи новака Борнемут. Гостите вече дишат по-спокойно, след като през седмицата удариха изненадващо Саутхямтън. Тук някъде ще споменем, че Нюкасъл редува победи и загуби, а миналия кръг паднаха от Стоук Сити. Много силен довод за еденица, нали?

Прогноза: 1
Коефициент: 2.6

Челси – Стуок Сити

Гуус Хидинк направи със “сините” това, което Жозе Моуриньо не успя през този сезон – показа им как да започнат да печелят. Нещо повече – лондончани вече таят тайно надежди за топ 4, тъй като са скъсиха разликата до едва 8 точки. За да продължат да мечтаят за Шампионска лига, те трябва да надвият коравият тим на Стоук, който в нашите очи е нещо като английският Миньоро. Гостите са в серия от три поредни успеха, но сега задачата им е далеч по-трудна. Прогнозата ни е 1, въпреки че осъзнаваме, че Челси ще има едно на ум за предстоящия двубой с ПСЖ от Шампионска лига.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.52

Бърнли – Блекбърн

br

Домакините изиграха 6 мача през февруари и записаха 4 победи и 2 ремита. Те са лидери в Чемпиъншип и приемат един любим наш отбор – Блекбърн. Гостите изненадаха Мидълзбро в миналия кръг, но вярваме, че ще загубят срещу Бърнли.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.74

Аталанта – Ювентус

Среднякът в таблицата приема лидера в Серия “А”. В последните 6 мача между двата тима Юве постигна 6 победи с голова разлика 13:2. Коефициентът е добър, а и в Италия викаме за Старата госпожа, така че…

Прогноза: 2
Коефициент: 1.50

ПСЖ – Монпелие

Парижани са с 23 точки пред втория в Лига 1, а това ни държи на щрек, защото лидерът може да си позволи някоя колеблива игра. Тя бе преди два кръга, когато Лион би ПСЖ с 2:1 и не вярваме, че 14-ият във Франция Монпелие ще успее да поднесе нова изненада и то като гост.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.43

Кефи ли те?

Оскарът за Валери и коментарите от “Мис Малко Коте” най-четени през седмицата

“Мъглата” на Стивън Кинг се завръща като сериал