in ,

Таралеж тръгна на фитнес, шкембето му пречи да се свие на топка (БОНУС ВИЦ)

taralej
Българската зоополиция е пълен кашмер, брато. Каквото и да кажем ще е малко, затова ще си спестим думите, а на теб времето. Не така стоят нещата в далечна Великобритания, където в местните приюти се грижат за животните по-добре, отколкото у нас лекарите за пациентите.

Доказателство за това идва от графство Уилтшър, където таралеж, който ние на галено ще му казваме Шиши, бе подложен на диета и фитнес. Това се наложило, след като боцкащият бозайник водил живот, подобен на този на български национал и наддал на тегло.  Той натрупал внушителните 1,74 килограма, след като бил спасен преди 4 месеца от природозащитник. Шиши толкова си паднал по лесния живот, че забравил да изпада в зимен сън и го удрял на купони. Той се хранел от чиния и много скоро надебелял като български политик по време на първи мандат.

Сега той е подложен на упражнения, диета и специален режим, защото трябва да достигне до тегло от едва 500 грама, за да бъде пуснат обратно сред природата. Настаящата му форма му пречи да се свие на топка, тъй като има голямо шкембе, а всеизвестен факт е, че именно по този начин таралежите се предпазват от нападатели.

За финал ще разкажем един виц за този вид бозайници, защото ни е от любимите: 

Пътувайки с влак един дядо се озовава в купе с група младежи, които през цялото време си говорят за IT. Дядото в някакъв момент не издържа и пита:
– Абе момчета… Вие таралеж еб*ли ли сте?
– Не бе дядо. Що? Ти да не си?
– Абе не, ама да се включа в разговора.

Кефи ли те?

Фаталните 13 БГ рапъри избухват с рими за мафията

Opel GT или как човекът и машината се превръщат в едно