in

Уникалните попадения от уикенда, има и от “А” група (ВИДЕО)

Screen-Shot-2016-02-20-at-22.40.21
Футболният уикенд отново предложи много емоции, брато. Усещахме накъде духа вятърът и предварително изпратихме Цецка при майка си, за да ни остави на спокойствие. Всичко започна от нашите прогнози, които бяха 100% точни, а това ни направи с една идея по-високомерни и до неделя късно вечерта стъпвахме като на облак – бавно и внимателно.

Приготвили сме ти един букет от красиви голове, с които да ти оправим настроението, защото знаем, че понеделник не ти е любимият ден от седмицата. Сред тях има и такъв от “А” група, който бе дело на Неманя Милисавлевич от Берое в мача с Пирин.

Гол на седмицата:

Томас Мюлер (Байерн)


Определено немският национал е авторът на най-красивото попадение за последните 48 часа. Мюлер вкара с ефектна задна ножица в стил Димитър Бербатов при трудната победа над Дармат с 3:1.

Мохамед Салах (Рома)

Пичът от Рома заби рядко срещан гол по време на двубоя с Палермо и Ивайчо Чочев. Египтянинът, който всеки ден си има нов отбор, се разписа от нулев ъгъл, за да направи разгромът пълен – 5:0.

Неманя Милисавлевич (Берое)

Ето, че можело и от “А” група да има. Толкова го чакахме това прословуто първенство да се завърне, въпреки че изобщо не ни е по вкуса. Халфът на Берое успя да зашие впечатляващ гол, а след това заяви, че това е и най-хубавият му откакто е дошъл в България.

Ако ти имаш други предложения, брато, винаги сме отворени да ги изслушаме. Можеш да ни пишеш на лично, а можеш и да оставиш коментар тук. Благодарим! 

Кефи ли те?

Задава се нещо страшно! Slim, DJ Stancho и Dreben G с римейк на “Знай най”

“Pape Satan Aleppe” на Умберто Еко излиза предсрочно на пазара