in , ,

На вниманието на коврите – Новият “iPhone 5se” няма да е розов

Следващият “iPhone 5se” ще идва в познатите четири цвята, брато. Информацията, която докара до оргазъм коврите, че “Apple” ще въведе гама от по-ярки цветове на смартфоните си, която да включва и ярко розово, се оказа фалшива като чувствата и стоновете на споменатите.

Компанията ще пусне следващият модел в познатите разцветки “Rose Gold”, която бе представена през септември, заедно с “iPhone 6s”, както и в сребърно, “космическо сиво” и златно.

Като изключим това, се очаква телефонът да прилича на смесица между “iPhone 5” и “iPhone 6”. Той най-вероятно ще е с по-малък размер, като “5”, но с повечето вътрешни характеристики на “6” и “6s”.

Новият телефон ще бъде представен на 15-и март според повечето предварителна информация. На пазара той ще е достъпен няколко седмици след това.

Очаква се през март да бъде представен и новият таблет “iPad Air 3”. Той ще има размерите на предшествениците си, но ще включва нови входове за различни аксесоари, задна светкавица, нови стерео говорители, подобни на тези на “iPad Pro”.

От технологичния гигант вероятно ще покажат и нови характеристики на смартчасовника “Apple Watch”. Той вероятно ще се появи на пазара през септември, когато се очаква да бъде представен и “iPhone 7”.

Кефи ли те?

Петък е: Животни, които имат слабост към чашката (СНИМКИ)

Как Бодуров и Мидтиланд отпразнуваха боя над Манчестър Юнайтед (ВИДЕО)