in , ,

Подкарваш луксозната Lada XRAY за скромните 16 бона

lada-x-ray-enters-production-with-sandero-platform-and-two-16l-engines_13
Забрави за всякакви изгъзици от рода на ML, X6-и, Range Rover и тн, на пазара всеки момент ще се появи новата Lada, брато. XRAY е друга боза и ще можеш да го подкараш към Слънчака за скромните 13 500 лева. Ако решиш, че ти е под нивото, можеш да се бръкнеш с още 3 бона, за да имаш луксозната версия.

Тя разполага с 1.8-литров двигател и 122 к.с. под капака и доста екстри в купето. Тук някъде трябва да споменем факта, че базовата версия на автомобила е направен на базата на Dacia Sandero.

Стандартната пък има 1.6-литров двигател, 109 коня и 5-степенна механична скоростна кутия, включва въздушни възглавници за шофьора и пътника до него, антиблокираща система ABS+EBD, ESP и за контрол на тягата TCS, за удържане при наклон, електрически стъкла на предните врати, регулиране на предната седалка на шофьора на височина, аудиосистема с тъчскрийн дисплей и Bluetooth, 16-цолови джанти.

XRAY е вторият модел на компанията след Vesta, който е направен в новия стил на марката, наложен от партньорите от алианса Renault-Nissan. Тук някъде може да допълним, че с новата Lada ще можеш както да помагаш на дядо ти на село, така и да караш абитюрентки през май месец. Цецките също ще те си лепят, защото те не знаят как изглежда емблемата на Lada и ще се лъжат, че това е някакъв много скъп автомобил от ново поколение. И казах ГАЗ…

LADA-XRAY-2

3749aaa8ee129d7e919bddcc7e09cd36_XL
e288da0caeabbf4889b18253a4c936d5_orig

Кефи ли те?

11 хил. сърби аплодират гол на противника – има защо (ВИДЕО)

Братото, което заспа на работното място (БРУТАЛНИ КОЛАЖИ)