in , ,

Пием сутрешното си кафе от гривна с кофеин на лепенки

joule red with patch
Светът се развива с бързи темпове, брато. Картите с памет заменихме с “облаци”, книгите с киндъл, а касетките с торенти. Последното не бе най-точно казано, но пак се брои.

Сега сме на път да сторим същото и с любимото ни сутрешно кафе. Нещо, което трудно бихме приели. Вече ще можеш да пиеш топлата напитка от Колумбия през кожата, използвайки гривна.

По този начин кофеинът ще се усвоява много по-бързо, отколкото през устата. В гривната е поставена специална лепенка, която освобождава веществото в продължение на 4 часа. Всяка лепенка съдържа толкова кофеин, колкото една средна чашка кафе.

Когато пием кафето си по традиционния начин, то ни ободрява едва след 45 минути. С гривната Joule Caffeine Bracelet това става много по-бързо – активното вещество прониква през кожата, а след това директно в кръвообращението.

Кофеинът, съдържащ се в лепенката на гривната, се разтопява от телесната температура на китката. Кожата не представлява преграда за него и той преминава в кръвоносната система. Приемането на кафе чрез гривната не оставя петна по зъбите и не натоварва с допълнителни калории от захарта. В цената на артикула са включени и 50 лепенки за еднократна употреба. А да, цената е 29 долара, брато. Както обича да казва българинът – ти си знаеш.

Кефи ли те?

Brato.bg е по-голям от Лихтенщайн, “Анфийлд” и бройките на Чарли Шийн

11 хил. сърби аплодират гол на противника – има защо (ВИДЕО)