in ,

Ето защо трябва да избираш съквартирантите много внимателно

Има много гадни хора, брато. Особено гаден е моментът, в който гаден човек ти става съквартирант. Гадният съквартирант може да използва пода за гардероб, кенефа за библиотека, кухнята за кенеф и твоето легло за маса. Нищо не е както трябва, когато не е както трябва.

Показваме ти снимки от квартирата на двама безработни младежи. Истински смрадове. Ако такива ни живеят в къщата, директно ги душим с голи ръце за бавна, мъчителна, но сигурна смърт.

Винаги, когато тръгнеш да живееш с нови хора, трябва да имаш информация. Предлагаме ти да правиш интервюта с тях и да им задаваш следните въпроси, от които да си направиш съответните изводи:

  1. Какъв е рекордът ти в дни по носене на едни и същи боксерки?
  2. Знаеш ли какво е тоалетна хартия?
  3. Приемаш ли хлебарките за домашни любимци?
  4. Харесваш ли дрехите ти да са на пода, за можеш да ги гледаш всичките и така да си избираш с какво да излезеш?
  5. Смяташ ли, че е възможно в найлонови торбички в дневната стая да се съхраняват храна, боклук, ризи, подстригана коса, обувки и кво ли още не?
  6. Имаш ли колекция от безполезни вещи като например матрьошки, кутии за пица с различен цвят или просто пластмасови войници?
  7. Трил ли си си задника с поредицата “Световна класика”?
  8. Кефиш ли се на нощното ти шкафче да има бира, чипс, зимно яке, ютия за гладене, бормашина, пепелник, недоядено и празни буркани за всеки случай?
  9. Ако не се переш и къпеш, значи ли това, че си бунтар?
  10. Важат ли едни и същи правила за живота в гората и в квартира с други хора?

Кефи ли те?

Когато дрехите ти станат част от декора

Чарът да живееш в студентско общежитие (БРУТАЛНИ СНИМКИ)