in , ,

100 Кила, Криско и F.O. поведоха в битката за рапър на годината

100 Кила, Криско и F.O. поведоха в битката за рапър на годината

По-малко от 48 часа остават до онлайн и sms гласуването 359 Hip Hop Awards 2016. Вотът на феновете приключва на 30-и януари, събота, в 18:00 часа. От организаторите обявиха временните резултати, като в категорията “Най-добър рапър” се води люта битка. Към този момент води 100 Кила, който е получил 30.69% от гласувалите. Плътно зад него са F.O. с 26.40% и Криско 26.01%.

Как се гласува?

Припомняме, че всеки потребител може да гласува свободно за всички изпълнители или само за избрани категории от един IP адрес на сайта www.359awards.com. След изпращане софтуерът блокира IP адреса на гласувалия и следи за опити за повторно гласуване. При опит за манипулация на вота през proxy сайтове, подадените гласове от подобни референти се анулират автоматично. Допълнително се следи за гласуване динамични IP адреси от една и съща мрежа на един и същи доставчик. При установяване на злоупотреба получените гласове се анулират автоматично.

Всеки петък ще бъде публикуван публично вота до момента от онлайн гласуването.

100 Кила, Криско и F.O. поведоха в битката за рапър на годината

В същото време организаторите повдигнаха малко завесата за предстоящото събитие. То ще започне с R&B сет на Марина Кискинова и Лексъс, хитовите изпълнения, заложени в програмата, ще качат на сцената на топ залата EFE на Hotel Marinela емблематичните Ъпсурт със специален пърформънс, направен за наградите, най-добрият рапър за последните 3 години – 100 Kила, обещаващата Гери-Никол, тийнидолът Атанас Колев, най-добрата група за 2014 – Е.С.С.С., свежите Pavell & Venci Venc, новите тракове на F.O и Спенс плюс ексклузивни премиери на Ice Cream, Боби Ваклинов и Хонг Конг.

Билетите са все още в продажба на eventim.bg, ticketportal.bg, ticketlogic.bg, както и в Paradise Center на специален щанд срещу главния вход, който ще работи до 4-и февруари включително. За най-младите хип-хоп фенове е предвиден и билет с придружител, но ограничението е 16+. VIP седящи места на 359 Hip Hop Awards 2016 могат да бъдат закупени само чрез лично съобщение във фейсбук страницата на събитието, а количествата вече са силно ограничени.

Четвъртите 359 Hip Hop Awards ще се проведат на 5-и февруари, а Brato.bg е медиен партньор на събитието.

Кефи ли те?

Плажният волейбол, по който всички мъже полудяват (СНИМКИ)

Синът на Клуиверт ги прави криви и бележи в стил Ибра (ВИДЕО)