Нисанът, който подмокри Лиляна Винетката (СНИМКИ)

Нисанът, който подмокри Лиляна Винетката (СНИМКИ)

Новата дъвка на народната любов Лиляна Винетката получила три оргазма при вида на новия Nissan, брато. Моделът се казва Warrior, а за база е взет Rogue.

По возилото са направени доста модификации по купето и окачването. Чудиш се защо? За да може да возиш буркани с туршия и мед за Студентски град. Шегуваме се! Ако живееш там, значи се возиш в маршрутка номер 5, а не в кола като тази.

Иначе окачването е ъпгрейднато, за да могат да се съберат и четири снежни вериги. Всяка от тях е висока 76 см, а широчината и е 38 см. Вали, вее, на Nissan-а ми нее…

Колицата може да достигне скорост от 100 км/час дори по магистрала Тракия и малките непочистени улички из центъра в София. Моделът Warrior няма да изпита затруднение и по силно заснежен хълм с наклон от 45 градуса.

Засега не са ясни детайли за другите характеристики на колата. Не е известна и сумата, при която ще бъде пуснат в продажба. Изпратихме такова запитване до производителя, а те ни отговориха, че след няколко години цената на винетката в България ще струва именно колкото Nissan Rogue Warrior. Честито!