in

Цецка прави братоците за смях във “Fantasy Premier League”

Clipboard012

Цецка прави над 200 човека за смях в лигата на Брато във “Fantasy Premier League”. Отборът й е на 18-то място от 227 човека, а освен това е на второ за уикенда в лигата по точки – 82 или седем по-малко от Torpedo Borovo на Nedelcho Mutafchiyski. Вече 22 седмици мием чиниите, защото такава бе предварителната уговорка с Цецка. Мениджърът на по-слабия тим дежурен в кухнята. Така вече 22 седмици от изиграните до момента 23, а това не се отразява добре на самочувствието ни.

В генералното класиране на нашата лига води тимът на Dimitar Dimov – West Dobrich Utd с 1317 точки пред Torpedo Borovo – 1301 и Goodfellas на Ivailo Ivanov с 1300.

Dream team

Цецка прави братоците за смях във “Fantasy Premier League”

В него няма играч на шампиона Челси и Ливърпул, а  по един отсрамват Манчестър Юнайтед и Арсенал.

Как да се регистрираш?

Влизаш в сайта на “Fantasy Premier League”(ЛИНК). Попълваш за минутка няколкото задължителни полета, след това избираш “Fantasy Premier League”, а не “Ultimate Fantasy Premier League”, цъкаш на бутона в сиво “SQUAD SELECTION” и селектираш своя състав от 15 играчи, а след това ще избереш кои от тях да са титуляри и кои да са резерви. Като си готов цъкаш на бутон “LEAGUES”. Даваш “Join a league”, маркираш “Private league”, следва “NEXT” и в празното поле слагаш този код – 373262-97701. С него се включваш в лигата на Brato.bg, където ще премериш сили с авторите на нашия сайт – Филипао, Валдес и Макс. В лигата вече се включиха и други пияници, единият от тях си е кръстил отбора “Подай виното там”. Чакаме те, брато!

Кефи ли те?

Фюри нареди Кобрата сред най-добрите в бокса

Доказано: Пътят към щастието минава през близката кръчма