in ,

Впечатлихме света с най-екстремната люлка, която се намира в София (ВИДЕО)

Впечатлихме света с най-екстремната люлка, която се намира в София (ВИДЕО)

Болно! Болно! Много болно! Така може да опишем нещото, което се случва между два стари изоставени блока и ще ти покажем в този материал. Предупреждаваме – статията не е за хора със слаби нерви и разстроен стомах. Нещото е люлка, която се намира в София, брато. Тя впечатли света и не случайно “Daily Mail” и “Business Insider” написаха разширени репортажи за нея.

За какво иде скок? Екстремно люлеене, което се случва от върха на 18-етажен изкорубен от времето блок. Чувстваш се като птица, брато – летиш и сереш.

Впечатлихме света с най-екстремната люлка, която се намира в София (ВИДЕО)

“Ние сме деца на призрачна соц реалност. Родени и отгледани сме в гробище на монументалната архитектура и идеологията на бетона.

Това, което планираме да направим сега, преди е смятано за невъзможно. Може би виждаме изоставените соц блокове като стълба към свободата.

Сега го чувстваме като наша мисия – да трансформираме тези грозни индустриални скелети в огромна площадка за игра. И запомнете – трябва да скочиш, за да полетиш!”.

Интересното е, че това не е първата люлка, която са направили тия изтрещели пичове. Ето и втората, на която също не бихме се качили.

Rope SwingFinal reminder before the next Chapter.Chapter I : The WarehouseStay tuned for Chapter II: Soviet Blocks.This weekend, on a nearby screen.#ropeswing #GottaJumpToFly #LEAP #StudioRubik

Posted by StudioRubik on Saturday, January 9, 2016

 

Кефи ли те?

Помниш ли бебето на Рос и Рейчъл от “Приятели”? Ема е вече на 13-години

Смях: Кевин Харт предизвика Джо Харт на дузпи (ВИДЕО)