in ,

Изкуство: Да си направиш “татуировка” на гърба от собствените косми

10
Не знаем за кой път ще го кажем, брато, но ще опитаме пак – зима е! Именно това е периодът, в който ние мъжете спокойно може да пуснем някой друг косъм да подиша преди да дойдат топлите месеци и да го окастрим.

Най-често при нас това се случва в района около гърба, където не ни се занимава излишно, когато знаем, че скоро няма пред кой и защо да се събличаме.

Точно така смята и Джейми Волфи, който е взел решение да прави нещо много странно със своето окосмение. Джейми е модел, който има най-различни рисунки по гърба си, които са оформени като прическа от неговите косми. Точно така, той има повече коса по гърба, отколкото един бивш вратар по главата.

Сега г-н Волфи е превърнал това в бизнес и продава най-хубавите си “прически”, които са поместени в календар. Цената на неговата творба е 20 долара. Ние няма да ги дадем, но ще ти предложим на теб част от най-внушителните картини по тялото му. Ако решиш, може да опиташ и ти, обещаваме да ти обърнем внимание и да те поместим в специален календар и теб!

1
2
3
5
6 7 8 9 10 11 12

Кефи ли те?

Зад кадър със “Завръщането” или как се правят рани от мечка (СНИМКИ)

Помниш ли бебето на Рос и Рейчъл от “Приятели”? Ема е вече на 13-години