in ,

Яко!Яко!

Ракия и аспирин – най-добрият лек за средностатистическия българин

4
Намираме се в разгара на зимата, брато. Вируси дебнат зад всеки ъгъл, а гриповете те следват от метрото до офиса и обратно. Чакат само да се издъни имунната ти система и да ти плювнат в устата. Звучи гадно, но си е така.

Ние наскоро дадохме фира като изхарчихме толкова пари за носни кърпички почти колкото за каса бира. Там някъде обявихме война на скъпите и неефикасни лекарства и решихме да заложим на народната медицина. След като се излекувахме се допитахме до нашите читатели какви бабини илачи ползват, за да преборят хремата, кашлицата и всичко останало. Искаме да сме в пълна бойна готовност за следващата настинка, надявайки се това да не е скоро.

Lek

Това, което получихме като обрасна връзка от читателите ни е кратко и ясно – аспирин и ракия. Комбинация трепач за бацилите и нито Колдрекс, нито Терафлу могат да бъдат толкова безпощадни с полепи, налепи и всякакви други гадини. Разбира се, първото попада в графа “лекарства”, но това е разрешено. Всеизвестен факт е, че аспиринът лекува от махмурлук до нежелана бременност. Във втория случай се слага между краката на жената и се стиска здраво. 100% ефикасно! Една Цецка ни го показа на един купон.

За ракията, някои я предпочитат греяна, други чиста, а трети в големи количества и с шкембе. Останалите неща, които научихме, а някои от които и сами сме използвали са: при хрема нялко капки сок от лук в носа – щипе, но помага. Друг способ за този проблем, който самите ние използвахме: ч.л. сол, ч.л. сода бикарбонат се разтварят във вода и после се слагат няколко капки в носа.

Друг съвет, който получихме е с черен пипер на зърна, който се слага на пъпа, след което върху теб се качва Цецка и започват активни действия, докато пиперът не стане на прах. След това си като нов. Със сигурност има още много методи, но ние не ги знаем. Ако искаш да ни избавиш за в бъдеще от подобни проблеми, напиши като коментар под този материал методите, които ти използваш, когато вдигнеш температура, кръвно или самолета.

Rakiq

Кефи ли те?

В Япония поддържат жп гара само заради един човек

“Завръщането” с най-много номинации, Ди Каприо с шести опит за заветния “Оскар”