in , ,

Баджанаците Кевин Харт и Айс Кюб гонят наркотрафикант в стил GTA

Наркотрафикант вилнее в "Ченге за един ден: Мисия Маями" (ВИДЕО)
Когато чуеш за полицаи партньори винаги си представяш доброто и лошото ченге, нали? Айс Кюб и Кевин Харт минават всякакви граници в представите за униформени в новия филм “ЧЕНГЕ ЗА ЕДИН ДЕН: МИСИЯ МАЯМИ”.

В него Джеймс Пейтън (Кюб) е киселият, а Бен Бардър (Харт) е забавният и леко налудничев полицай, който е готов на всичко, за да спечели уважението на своя авер и баджанак. Двамата са натоварени с мисия да разкрият серия от престъпления в Маями, зад които стои влиятелен бизнесмен.

Тук някъде трябва да споменем, че е замесен и актьорът Кен Джонг, който помним от Последния ергенски запой – азиатецът, изкочил от багажника. Именно той и Харт са замесени в някои от най-комичните сцени в лентата на режисьора Тим Стори, в която можем спокойно да признаем, че има и не чак толкова скрита реклама на GTA.

Останалото от филма ще ти го спестим, защото няма да ти е интересен, но ако ни попиташ в коя графа бихме го сложили, ще трябва да признаем, че е сред плоските комедии, които не блестят с нищо по-изненадващо. Като цяло именно участието на вечно усмихнатия Харт спасява филма от пълен провал.  Толкова от нас, останалото можеш да видиш в киносалоните от 15-ти януари.

Оценка:

[yasr_overall_rating size=”large”]

Кефи ли те?

Психарско: Жена изплете двойник на сина си, за да си го гушка

Бъди по-интересен за мацките с чанта за парче пица