in , ,

Котката, която е имала по-яки ваканции от теб (СНИМКИ)

gandalf-cat-travelling-the-world-1
Внимание: този материал ще те накара да завидиш на космато четириного! Ако не искаш да ти се случи това, по-добре не чети следващите редове. В противен случай просто приеми, че има котки, които се радват на по-добър живот от твоя.

Такъв например е Гандолф, сибирският котарак, който е видял някои от най-красивите кътчета на планетата Земя.

“Започнахме да го взимаме с нас още, когато беше на няколко седмици. Той обича да пътува. Той все още трупа опит навън и ние споделяме с него тези приключения. Той обича да е на каишка. Веднага щом я вземем, той тича до вратата и чака да му я сложим. Само за кратък период той пътува до 2 държави и 8 щата”, обясняват неговите стопани, които са от Калифорния.

Следващото приключение пред Гандолф е Нова Зеландия, а това ще се случи съвсем скоро, брато. Далечният братовчед на Гарфийлд дори знае как да позира и предполагаме, че неговите собственици дори са му създали профил в някоя социална мрежа, но не успяхма да открием такъв. Добре де, не сме търсили, щеше да е малко крайно.

И за финал ще допълним само, че не завиждаме на Гандолф. Завиждаме на този, който оправя Жената Котка. Казахме го!

gandalf-cat-travelling-the-world-5 |
gandalf-cat-travelling-the-world-6
gandalf-cat-travelling-the-world-7 gandalf-cat-travelling-the-world-12 gandalf-cat-travelling-the-world-13 gandalf-cat-travelling-the-world-19 gandalf-cat-travelling-the-world-20 gandalf-cat-travelling-the-world-21 gandalf-cat-travelling-the-world-23 gandalf-cat-travelling-the-world-29

Кефи ли те?

Национал по футбол влезе брутално с шпагат на…гаджето си (ВИДЕО)

Как да превърнеш бутилка от бира в чаша за 5 минути (ВИДЕО)